bolunta - prestakuntza foroa 2012/2013 foro de formación
boluntaforo-201213-curso3-naranja_02.png Jateko
balkoia eta lokala
boluntaforo-201213-curso3-naranja_04.png El balcón y el local
comestibles
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· Espazioaren aprobetxamendua.

· Substratua eta elikagaiak.

· Labore nagusiak eta horien nahasketak.

· Arazoak eta konponbideak.

· Aprovechamiento del espacio.

· Sustrato y nutrientes.

· Principales cultivos y sus combinaciones.

· Problemas y soluciones.

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Iñaki Melgosa, Burgobarri. www.llevamealhuerto.com
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Data: apirilak 9, 11, 16, 18, 23, 25, 30, eta maiatzak 2.
Ordutegia:
18:00etatik 20:00etara.

Ordainketa era: BBK – 2095 0551 60 9104008793

Fecha: 9, 11, 16, 18, 23, 25, 30 de abril y 2 de mayo.
Horario:
18:00 a 20:00.

Forma de pago: BBK- 2095 0551 60 9104008793

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Gogoratzen dizuegu prestakuntzarekin loturiko edozein gai argitzeko, gurekin harremanetan jarri ahal zaretela posta elektronikoaren bidez prestakuntza@bolunta.org telefonoaren bidez 944161511 edo aurrez aurre boluntaren lokaletan. Os recordamos que si queréis comentarnos cualquier cuestión en referencia a la formación, no dudéis en hacerlo, por correo electrónico en formacion@bolunta.org, por teléfono en el 944161511 o directamente en los locales de bolunta.
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